Home Woda • Cisowianka Perlage

Cisowianka Perlage

grocery-936058_640

Człowiek składa się z wody i otacza się wodą, bez niej nie jest w stanie przeżyć. Nie ulega wątpliwości, że już wszyscy słyszeli o 2 litrach wody dziennie, które trzeba dostarczyć organizmowi do prawidłowego funkcjonowania. Niektórzy podchodzą do tego poważnie i kontrolują każdą wypitą szklankę, wliczając, że można pić herbatę, soki, kompoty… Ale najlepsza jest najczystsza postać wody, który nie zawiera żadnych dodatkowych składników, nie jest słodzona czy kaloryczna. Czyli woda mineralna. Problem pojawia się wtedy, kiedy woda, która powinna być w teorii bez smaku, w praktyce potrafi nie smakować i skutecznie do siebie zniechęcić. W ostatnim czasie na rynku pojawiła się woda, która łączy w sobie wszystkie cechy wody idealnej. To oczywiście Cisowianka Perlage.

Na czym polega sukces?

Cisowianka Perlage to zdecydowanie jedno z najlepszych rozwiązań na rynku. Dlaczego ludzie mieliby ograniczać się do wyboru wśród wód gazowanych i niegazowanych, skoro na rynku pojawiła się woda, która pozwala poczuć bąbelki w optymalnej ilości.

Perlage to woda zawierająca mniej bąbelków niż tradycyjna woda mineralna, a zatem jest strzałem w dziesiątkę – zaspokaja pragnienie, nie powodując nieprzyjemnego uczucia drapania w gardle ani wypełnienia żołądka gazem, które często towarzyszą przy wypiciu zbyt dużej ilości gazowanych napoi. Nie sprawia, że po jednej szklance mamy jej dosyć i nie zniechęca do siebie, a zatem można po nią sięgać częściej niż raz na pół roku, jak to bywa np. w przypadku coli. Ludzie, którzy nie lubią gazowanych napoi z pewnością nie zaliczą do tego grona Cisowianki Perlage, gdyż jest ona jedynym dostępnym produktem, łączącym w sobie delikatne bąbelki i ugaszenie pragnienia. A ci, którzy lubią wodę gazowaną – z pewnością posmakują także w Perlage.

Perlage, czyli…

Nazwa Cisowianki Perlage nie jest przypadkowa. Perlage to wyjątkowa metoda nasycania wody dwutlenkiem węgla, w skutek czego powstaje napój o charakterystycznym musowaniu. Jest to zjawisko typowe dla wysokiej jakości szampanów czy win musujących, a owa metoda stosowana jest również w niektórych, światowej produkcji, wodach mineralnych klasy premium. Bąbelki powstałe przy pomocy dwutlenku węgla uwalniają się z wody wolniej i są znacznie mniej odczuwalne, a sama woda wydaje się być tylko subtelnie gazowana. Cisowianka Perlage jest zdrowa, nie zakłóca smaku spożywanych posiłków, a samo jej opakowanie pozwala poczuć się ekskluzywnie. Można ją zabrać ze sobą dosłownie wszędzie i cieszyć się jej niepowtarzalnym smakiem. Jest idealnym rozwiązaniem na każdą okazję, niezależnie od tego, czy idziemy do pracy, na spacer, czy urzą

Share This:

In Woda

Author:Tatiana Stachura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*